Cara untuk membuat Tauhu Sumbat Ayam yang sangat sesuai sebagai juadah sampingan untuk berbuka anda.

Patot lah mahal tauhu sumbat ni ye sebab renyah nak membuat nye. Tapi buat sendiri lagi…

Cara untuk membuat Ikan Kerisi masak kicap pedas. Menu berbuka puasa dan sahur yang mudah disediakan!

Masak kicap pekat pedas nih,waktu sahur memang salah satu menu kena masak. Lauk nih saje boleh…

Cara untuk membuat Terung masak Tauchu Kicap Pedas. Konfem anda akan suka!

Terung adalah kegemaran yang diminati oleh ramai orang apabila ianya dimasak dengan terung masak sambal dan…

Cara untuk membuat Kuey Teow Ladna bersama Cili Kicap yang padu.

Kami kongsikan kepada anda cara untuk membuat Kuey Teow Ladna bersama Cili Kicap yang padu. Lebih…

Resepi Ayam Masak Kicap Ala Mamak yang sebijik rasa macam lauk di kedai!

Di maghrib yang mulia ini marilah kita masak-masak gais. Seperti biasa masih masakan Melayu campur Korea.…

Cara untuk membuat Sambal Kicap Power yang sesuai dimakan bersama apa sahaja.

Kami nak kongsikan kepada anda cara untuk membuat Sambal Kicap Power yang sesuai dimakan bersama apa…

Menu Lunch dan Dinner untuk anda. Ayam Masak Kicap Pedas Manis

Menu ni memang sesuai untuk dibuat sebagai salah satu jenis lauk pauk anda iaitu Ayam masak…

Cara untuk membuat Popia Bergedil Sambal Kicap

Kami nak kongsikan kepada anda pagi ni menu minum petang ataupun sarapan pagi yang sangat menyelerakan.…

Resepi Tauhu Bergedil Gebu Gebas Buncit bersama sambal kicap yang padu

Hai gais hari ni kakdil nak share resepi tauhu bergedil versi kakdil. Tak susah mana pun.┬áBiasa…

Resepi dan Cara membuat Daging Kicap Pedas

Resepi Daging Kicap Pedas. Sedap dimakan bersama nasi panas dan kopi o. Alamak lapar balik dah…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.