Cara untuk membuat Sambal Belacan Padu, sedap dan yang penting tahan lama.

Sape sini yang sekapal dengan As? Tak bole makan kalau takde rasa pedas. Tastebuds tu memang…

Resepi Sambal Udang Petai. Makan dengan nasi panas memang tak sedar nasi habis!

Ini menu feveret cik abang dan emak di rumah. Dapat sambal udang petai makan dengan nasi…

Cara untuk membuat Sambal Bilis Tempoyak paling sempoi versi tumis.

Nah, “Sambal Bilis Tempoyak Petai” paling sempoi versi tumis. Kalau buat sambal ni, kena buat lebih.…

Resepi untuk membuat Sambal Tempoyak Ikan Bilis Petai yang sangat padu. Secolek pasti tak cukup!

Selalunya sambal tempoyak ni kita letak cili api kan. Resepi ni kita olah sikit letak cabai…

Resepi Terung Goreng Berlada. Makan bersama nasi panas memang laju je habis menu ni!

Ada tak peminat terung goreng berlada ni? Makan dengan nasi panas-panas confirm menambahkan. Jom kita cuba…

Cara untuk membuat Ketam Masak Sambal ala-ala Fatty Crab. Terbaik dari dapur untuk anda semua!

Cara untuk membuat Ketam Masak Sambal ala-ala Fatty Crab. Terbaik dari dapur untuk anda semua! Sedap…

Cara untuk membuat Sambal Bilis Garing yang sesuai dimakan bersama dengan apa sahaja. Sedap sangat!

Buat stok “Sambal Bilis Garing” kalau malas masak lauk. Makan jer nasi dengan sambal ni. Jom…

Cara untuk membuat Ayam Goreng Kunyit bersama Sambal Lada. Juadah pasti tak tolak tepi punya!

Alhamdulillah, boleh la jadi menu lunch nanti. Ayam goreng kunyit & sambal lada. Makan dengan nasi…

Cara-cara untuk membuat Ayam Goreng Kunyit bersama Sambal Lada yang sangat padu!

Alhamdulillah, simple lunch hari ni. Ayam goreng kunyit dan sambal lada. Makan dengan nasi panas-panas memang…

Resepi Air Asam Cabai Picit. Bagi yang diet memang kena tahan godaan sikit sebab menu ni sangat sedap!

Ada ke geng diet asyik ke laut dalam? Tak kisah la cheq penang ka, Demo kelate…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.