Kuih Crunchy Almond Clusters. Kuih raya paling mudah dan meriah!

Seperti yang diminta, ini dia kuih raya paling mudah, tak perlu di bake tapi paling addictive…

Resepi mudah untuk membuat Biskut Mazola. Kuih paling laku ni pagi raya!

Resepi mudah untuk membuat Biskut Mazola. Kuih paling laku ni pagi raya! Siap sekilo tepung kita…

Cara untuk membuat Biskut Vanilla Crunchy. Boleh jadi kudapan paling sedap raya nanti!

Cara untuk membuat Biskut Vanilla Crunchy. Boleh jadi kudapan paling sedap raya nanti! Resepi ini telah…

Cara mudah dan lengkap untuk membuat Doh Roti Canai. Pasti menjadi punya!

Saya dan suami berniaga roti canai. Tahun ni tahun yang ke 7 saya dan suami berniaga.…

Cara membuat Kek Coklat Moist versi kukus. Gebu yang amat tau!

Baru sempat nak post. Minggu lepas punya ni buat untuk makan dan majlis member. Siapa nak…

Resepi Biskut Nestum Rangup dan pasti laku dipagi raya nanti!

Hari ni saya nak share resepi BISKUT NESTUM mak mentua saya. Biskut ni mesti ada tiap…

Resepi Kek roti chocolate dengan menggunakan Roti Gardenia sahaja.

Yey! Kek roti chocolate ni jadi dengan jayanya. Phewww. Nervous betul tunggu masak. Boleh la rajin…

Kacang Goreng Pedas guna 4 bahan sahaja. Kudapan raya yang laku keras!

Kacang goreng pedas 4 bahan je. Boleh buat untuk kudapan raya nanti. Yang penting lebih mesra…

Cara membuat Lempeng Gebu. Cicah dengan Kuah Kari memang merecik!

Alhamdulillah, lempeng gebu done. Cicah dengan leftover kuah kari ayam memang merecik. Yang pasti kenyang dan…

Cara membuat Sosej Cheese dibalut Roti Paratha. Idea bernas untuk anak berselera!

Cara membuat Sosej Cheese dibalut Roti Paratha. Idea bernas untuk anak berselera! Tengok haritu orang buat…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.