Petua Untuk Membuang Angin Dalam Badan

Petua ni saya dapat dari sorang ustazah darussyifa’. Dia suruh amalkan untuk orang yang banyak angin…

Petua dan Ikhtiar untuk menghilangkan keletihan badan

Selepas seharian sibuk bekerja pastinya badan rasa lemah dan letih. Nak-nak sekarang musim PKP. Duduk dalam…

Tips untuk sayur kekal segar

Musim wabak ni, dah tentu susah nak bergerak kan? Nak pergi pasar beli sayur banyak kali…

Cara mudah untuk mencuci mesin basuh

Hari ni abang nak share cara mudah cuci drum mesin basuh. Tak perlu lagi korang nak…

Cara Deep Cleaning Tilam Anda

Walau pun hari-hari tidur guna tilam tapi kita tak pernah pulak nak buat proses pembersihan. Iyalah…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.