Cara yang betul untuk memilih ayam sebelum dibeli

Pernah tengok tak orang dok belek-belek ayam di pasar basah mahupun dipasar raya. Pilih, potong dan…

Tips untuk sayur kekal segar

Musim wabak ni, dah tentu susah nak bergerak kan? Nak pergi pasar beli sayur banyak kali…

Cara mudah untuk mencuci mesin basuh

Hari ni abang nak share cara mudah cuci drum mesin basuh. Tak perlu lagi korang nak…

Cara Deep Cleaning Tilam Anda

Walau pun hari-hari tidur guna tilam tapi kita tak pernah pulak nak buat proses pembersihan. Iyalah…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.