Cara untuk membuat Tauhu Berlauk Ayam siap boleh frozenkan untuk makan bila-bila masa!

Tauhu Berlauk viral cara ni memang mudah nak disediakan. Alang-alang buat biar lebih boleh frozenkan. Nak…

Tauhu Berlauk ni memang mudah disediakan. Cicah dengan sambal kicap memang padu beb!

1st time buat tauhu berlauk. Bau masa kukus sedap sangat. Tak sabar nak goreng untuk makan…

Resepi Tauhu Bergedil Gebu Gebas Buncit bersama sambal kicap yang padu

Hai gais hari ni kakdil nak share resepi tauhu bergedil versi kakdil. Tak susah mana pun.┬áBiasa…

Cara membuat Tauhu Berlauk. Memang mewah intinya dan lembut je bila dah siap!

Patut la ramai yang cuba buat Tauhu Berlauk ni. Sedap rupanya .Anak-anak pun suka ratah macam…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.