Resepi mudah untuk membuat Ikan Siakap Bakar Portugis yang mengasyikkan selera anda. Pasti puas hati!

Korang pun tahu cheyah punya resepi opkoslah mudah dan cepat. Paling penting is so sedapppp. Harini…

Resepi Kerabu Sotong tanpa menggunakan Sos Ikan

Resepi Kerabu Sotong Tanpa Sos Ikan.┬áRamai kata kena letak sos ikan tu baru sedap buat kerabu…

Resepi Kari Ayam Tanpa Santan yang Sedap

Cara dan resepi untuk membuat Kari Ayam yang sedap tanpa santan menggunakan susu cair sahaja.┬áKari ayam…

Cara membuat Nasi Goreng Pataya dengan senang

Buat apa makan kat kedai kalau lebih jimat masak sendiri. Gittheww you. Cheyah nak kongsikan menu…

Cara membuat Ayam Bakar / Goreng Pandan

Harini misi tak nak makan nasi. Jadi tuan suami subuh-subuh lagi pergi potong daun pandan untuk…

Cara untuk membuat Laksam Kuah Lemak Ori Kelantan

Hujung minggu pun tuan suami kerja tak pergi ke mana, itu yang cheyah tetiba rajin je.…

Resepi untuk membuat Kurma Ayam yang Sedap dan Pekat

Semalam kan ada lebihan semangkuk santan yang buat bubur tu. Apa lagi cheyah try la gulai…

Cara membuat Ikan Keli Goreng Berlada

Kami kongsikan kepada anda cara untuk membuat Ikan Keli Goreng Berlada. Resepi ini telah dikongsikan oleh…

Cara untuk membuat Sup Perut Lembu Ringkas dan Sedap

Cheyah ke pasar hajat di hati nak mencari perut muda untuk buat air asam. Tapi takde…

Cara untuk menyediakan Daging Masak Hitam dengan mudah

Bila mana mood masih beraya, kekonon nak buat daging dendeng tapi bahan pula tak cukup. So,…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.