Resepi untuk membuat Beef Steak tersedap

Hari tu saya ada share chicken chop dan chicken grill ala-ala mcd. Hari ni saya nak…

Cara untuk membuat Sup Perut Lembu Ringkas dan Sedap

Cheyah ke pasar hajat di hati nak mencari perut muda untuk buat air asam. Tapi takde…

Resepi Gulai Darat Tulang Lembu yang pekat dan sedap

Pagi tadi cheyah ada survey ramai tak yang pernah makan gulai darat Kelantan ni. Rupanya masih…

Cara membuat Daging Goreng Kunyit yang mudah dan sedap

Cheyah kan dah show menu penghabisan stok semalam kan kan. Inilah dia daging korban yang berbaki…

Resepi Beef Teppanyaki lengkap dengan rasa Ajinamoto

Istimewanya hidangan Jepun ni kerana mengimbau kenangan waktu berkawan dengan suami saya dahulu. So, saya masak…

Cara mudah untuk lembutkan daging beku

Sebenarnya ada cara mudah nak lembutkan daging dalam masa 5 minit je tau! Tapi sebelum tu…

error: Nak Copy Paste ke tu? Usaha la sendiri.